NPO

Demonstranten bestormen NPO-gebouw

‘Hoe kon de beveiliging zo slecht zijn?’

Twee demonstranten hebben gisteravond een gebouw van de Nederlandse Publieke Omroep bestormd. De demonstranten konden probleemloos binnenkomen en aanschuiven bij het discussieprogramma Op1, waar net een gesprek bezig was over het wel of niet verlengen van de lockdown.

Eindredacteur van Op1 Rachel Franse zag het voor haar ogen gebeuren. “Ze gingen gewoon zitten, alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Dood- en doodeng. Een zwarte dag voor de democratie.”

Online steekt inmiddels een storm van kritiek op, met name op de beveiliging van het gebouw. “Het wordt dit soort lieden wel heel makkelijk gemaakt om zomaar bij een discussieprogramma aan te schuiven en hun zegje te komen doen”, zegt mediadeskundige Mark Koster. “Hoe kon de beveiliging zo slecht zijn? Dit kun je je toch niet laten gebeuren?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb in het circuit vertoefd van links Amsterdam, het slag van indymedia, dat enkele jaren geleden in Duitsland werd verboden vanwege sabotage, of dat via een server probeert te manipuleren in de Amerikaanse verkiezingen of zoiets. Anarchisten en antifa, maar ook anderen die niet te vertrouwen zijn. Ook een vreemde relatie tot Jodendom en andere fobieën, misschien wel inclusief van henzelf, die weinig geleerd hebben en nog arroganter zijn geworden met tegenwoordig de Holocaust als Europese grondwet. Altijd zitten er tamelijk oké figuren tussen zolang je er geen echte vriendschap aan ontleent, want dan word je gepakt op een of andere manier, als je maar 1 letter verkeerd zegt.

En de Speld zit ook in dit circuit.

Reageer
gravatar

Die rechtse meneer is Tjerrie Boodet. Hij denkt dat hij dit jaar premier van ons land wordt en daarmee Aleksander van de troon zal stoten.

Reageer
gravatar

Lieve tante, je hebt zoals gewoonlijk weer gelijk. Als ik jou was, zou ik ook De Speld vragen om deze lieden zo veel mogelijk te vermijden en natuurlijk ook de praktisch gelijkdenkende meneer Wilders.