Foundations World Economic Forum / Wikimedia Commons / CC BY 2.0

Verdwenen Alibaba-CEO vervangen door overduidelijke namaak

De beruchte CEO van Alibaba, Jack Ma, was al sinds oktober spoorloos. Vandaag verscheen uit het niets weer de rocksterondernemer, glimmend en lachend. Kenners zijn echter kritisch. “Hij is namaak.”

“Hij heeft een te grote neus en op zijn paspoort staat ‘Jeck’”, zegt een van zijn assistenten. Volgens haar is het overduidelijk dat het hier om een neppe zakenman van slecht plastic gaat. “Hij beweegt ook helemaal niet.”

De Chinese regering ontkent betrokken te zijn bij de plotse terugkeer van Jack Ma. “Wij hebben geen namaakzakenman gemaakt, en zelfs áls het zo zou zijn: onze namaakzakenmannen zijn vele malen beter dan het origineel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *