Shutterstock - B.Forenius

Positief het jaar uit: 2020 was een geweldig jaar voor de dickpic

Het is echt niet alleen maar kommer en kwel wat 2020 ons gebracht heeft. Om het jaar met een positieve noot af te sluiten, zoomen we in op de dickpic, die een geweldig jaar achter de rug heeft.

“Je kunt gerust zeggen dat als er één winnaar aan te wijzen is van deze crisis, en eigenlijk van het hele jaar 2020, dan is dat inderdaad de dickpic”, zegt lifestyle-deskundige Frieda Jungels. “De penissen vlogen je werkelijk om de oren. Dat heeft er vooral mee te maken dat veel mensen thuis zaten, zich geïsoleerd voelden. En wat doe je dan? Dan pak je je telefoon en neem je een kiekje in je trainingsbroek.”

Volgens Jungels is er in Nederland nog nooit een klimaat gecreëerd waarin de dickpic zo welig kon tieren als dit jaar. En dat zie je terug in de cijfers. En op je telefoon. “De servers konden het allemaal maar net aan. Statistisch gezien heeft zeker een op de drie Nederlandse mannen dit jaar een of meerdere foto’s waar een Duitse helm op te zien was gemaakt. En verstuurd naar minimaal één persoon. Dat zijn gewoon cijfers waar je u tegen zegt.”

Deze ontwikkeling levert ons volgens Jungels leuke nieuwe mogelijkheden op: “Neem Kerst, dat is een heel traditioneel feest, waarin een kaartje sturen bijvoorbeeld nog heel leuk kan zijn. Als je dan toch nog een dickpic hebt liggen, waarom zou je die dan niet afdrukken en op de post doen naar familie en vrienden. Wie wil er nu geen fallus in de brievenbus met de feestdagen?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *