Shutterstock: Lightfield studios

Ambitieus leesdoel: Dave wil volgend jaar 20 boeken vreugdeloos doorbladeren

Dave heeft zich voor volgend jaar een ambitieus leesdoel gesteld: hij wil twintig keer een boek vreugdeloos doorbladeren.

“Dit jaar heb ik mijn doel gehaald van 10 keer vermoeid een boek erbij pakken om mezelf het gevoel te geven toch iets te hebben gepresteerd”, zegt Dave. “Dat moet het aankomende jaar beter. Dan wil ik twintig keer afwezig door een boek bladeren – maakt niet uit welk, liefst dun, om mijn leesdoel te halen. Ik heb een passie voor lezen.”

“Ik leer zoveel door te lezen”, zegt Dave. “Zoals dat ik altijd harder mijn best kan doen en dat het nooit genoeg zal zijn. Ook heb ik ondervonden dat ik dunne boeken eerder heb doorgebladerd dan dikke. In die zin denk ik wel dat boeken mijn leven veranderen ja.” 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De beide auteurs hebben de mise-en-scène niet juist gekozen. Een boek wordt zelden in de huiskamer doorgebladerd zonder te lezen (soms vlak bij het voorkamerraam).

Vaak gebeurt het in een drukke trein, tram, metro of bus. De voorkant van een indrukwekkend moeilijk boek wordt daarbij (af en toe) opvallend getoond.

Reageer