Shutterstock / Milkovasa

Shutterstock / Milkovasa

Met een boek kun je dit jaar gratis reizen door je innerlijke wereld

Dit jaar kun je tijdens de boekenweek niet gratis met de trein. Ter compensatie daarvan, kun je met je boek wél gratis reizen door je innerlijke wereld.

“Je kunt met het boek in de hand niet kostenloos naar bijvoorbeeld Arnhem Centraal reizen, maar je kunt wel bijvoorbeeld mee reizen met een verwarde Spaanse edelman die tegen windmolens vecht”, legt NS-woordvoerder Karel Dikkens uit. “Of je kunt met een walvisvaarder op jacht naar een reusachtige walvis. Dat is toch een veel betere deal dan gratis naar Arnhem Centraal dachten wij.”

“Halfweg-Zwanenburg? Nee, daar kun je dit jaar niet kosteloos naartoe”, aldus Dikkens. “Misschien kun je in plaats daarvan naar een chocoladefabriek met een chocoladerivier en felgroen eetbaar gras. Wel even overstappen op de vulkaan waar ringen in gegooid kunnen worden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De Belgische vlag is niets anders dan de Russische, zij het dat er wat is geknoeid met kleurstoffen en dat de Belgische vlag verkeerd om hangt.