John Gress Media Inc / Shutterstock

Complotdenkers: ‘Gemuteerd coronavirus afkomstig van Tim Cook’

‘Het is net iets beter dan dat van Bill Gates’

De nieuwe mutatie van het coronavirus zou ontwikkeld zijn in de laboratoria van Apple, onder leiding van Tim Cook. Dat gelooft een groeiende beweging pretentieuze complotdenkers. Het lijkt op het gewone coronavirus van Bill Gates, maar dan net wat soepeler en sneller. 

“Het werkt allemaal wat soepeler, de besmettingen gaan heel vlot. Amper opstarttijden”, zegt complotddenker Elout de Baars. “Dat oude virus, van Bill Gates, werkt in principe vergelijkbaar. Maar je ziet dat dit virus toch populairder is onder de jonge, hippe mensen in Londen.”

Medecomplotddenker Ronja Zidek sluit zich bij De Baars aan. “Je kunt de manier waarop dit virus zich presenteert gerust ‘aanstellerig’ noemen, maar deze mutatie is 70 procent besmettelijker. Dat komt door de betere aanhechting.”

Het verbaast De Baars en Zidek niet dat Tim Cook het virus eerst in Londen heeft losgelaten. “Het zou natuurlijk direct verdacht zijn als hij dat virus eerst in Sillicon Valley verspreidt. Londen is een goede tweede keus. Een internationale stad, met veel mensen die nu met de feestdagen weer naar hun overzeese familie trekken”, zegt Zidek. De Baars knikt: “Je ziet iedereen daar met een iPhone in z’n klauwen. Toeval? Dat lijkt me niet.” 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De nieuwe iphone wordt helaas 500 dollar duurder. Dat komt door euh extra productiekosten, zoals mondkapjes voor het hoog geschoolde personeel wat voor ons deze telefoons in een laboratorium in elkaar schroeft.

Reageer