shutterstock.com/pink panda

Andrea en Pieter na vier keer testen positief: “Bijna hadden we ons geloof in corona opgegeven.”

Net toen Andrea en haar partner Pieter begonnen te twijfelen aan het bestaan van het coronavirus, gebeurde het schijnbaar onmogelijke: een positieve coronatest. Meerdere maanden achter elkaar dacht Andrea al symptomen te ervaren die op een coronabesmetting duiden en soms leek het alsof ze het virus al voelde kriebelen tegen haar keelwand. Maar tot vier keer toe kreeg ze een negatieve testuitslag.

Aan de inspanningen van het stel lag het niet, volgens Andrea’s partner Pieter: “We droegen niet altijd mondkapjes, bezochten een illegale rave, hielden een familie-etentje met acht personen, vakantie in Frankrijk…” Andrea: “Velen in onze kennissenkring hadden inmiddels wel al een keer corona gehad. Dat maakte het extra moeilijk. Je ziet het om je heen, je hoort van de positieve tests en wilt er graag in geloven, maar toch ga je twijfelen. Kan ik wel corona krijgen?”

“Toen ik dus de positieve uitslag op mijn computerscherm zag verschijnen, heb ik meteen Pieter gebeld!” zegt Andrea. “Het is nog maar pril. Maar we hebben ons geloof in corona wel teruggevonden. Hoe de natuur werkt is een wonder.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *