mickyso / Shutterstock.com

Doek valt voor Wilma’s Faxmachine- en CD Romspeciaalzaak: ‘Door corona’

Ondernemers hebben het zwaar in coronatijd en voor sommigen betekent het zelfs het einde. Zo ook voor Wilma, die in 2014 vol goede moed een winkel begon met faxmachines en CD-roms. “Ik kwam vaak bij mensen thuis en dacht: waarom heeft niemand meer een faxmachine staan? En waar zijn alle CD-roms?”

Ondernemer als ze is, dook Wilma meteen in het gat in de markt. Maar de coronacrisis heeft er hard ingeslagen: “Je zag de angst bij de klant eigenlijk al vanaf het moment dat de winkel openging. Als dat virus dan ook nog daadwerkelijk uitbreekt, is het over en sluiten.”

Wilma neemt zichzelf niets kwalijk: “Mensen zeggen dan dat je eerder had moeten inspelen op de wensen van de markt, maar ik weet helemaal niets van het ontwikkelen van vaccins.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Altijd naar als het doek valt. Grote kans dat het in de was moet, zeker in een wereld waarin er zoveel met modder wordt gegooid. Kwartjes die vallen, dat is minder erg. Even op spugen en dan wrijven met een oude zakdoek (niet laten vallen!).

Reageer
gravatar

Mijn maandloon was voor 1500 dollar … Alles wat ik deed was eenvoudig online werken vanuit comfort thuis voor 3-4 uur / dag dat ik kreeg van dit bureau. Ik ontdekte via ADp het internet en ze betaalden me ervoor 95 dollar per uur. naar deze site home media tech tab voor meer details bedankt ..

http://workreviews10.com

Reageer
gravatar

Mijn maandloon was voor 1500 dollar … Alles wat ik deed was eenvoudig online werken vanuit comfort thuis voor 3-4 uur / dag dat ik kreeg van dit bureau. Ik ontdekte via ADp het internet en ze betaalden me ervoor 95 dollar per uur. naar deze site home media tech tab voor meer details bedankt ..

Reageer
gravatar

Je, de tucht van de markt doet zich overal gevoelen. Zo heb ik mijn winkel in telegraaphmachines vorige week ook node moeten sluiten, er kwam gene viervoeter meer. Dat vermaledijde coronavirus toch ook!

Reageer