NOS

Willem-Alexander vraagt Rutte terloops of het ok is dat hij woensdag op vakantie gaat

“Alle contactberoepen moeten weer stoppen, dus geen kappers, massagesalons, en je-weet-wel,” vertelt Rutte aan Willem Alexander. De vorst maakt aanstalten iets te vragen, maar besluit beleefd te knikken. “Wat anders is dan tijdens de intelligente lockdown, is dat dit keer alle winkels dichtgaan. Vervelend, maar de capaciteit op de IC’s zou anders echt in het geding komen. Het is even niet anders.”

Rutte laat een stilte vallen om aan te geven dat zijn verhaal is afgelopen. “Dus. Dat zijn de maatregelen.” “Eeh, ja vervelend”, beaamt Willem-Alexander. Het lijkt er alsof hij er in gedachten niet helemaal bij is. “Maar het klinkt echt wel als de goede beslissing. Ik vertrouw jou hier wel in.” Rutte staat op en biedt de koning zijn elleboog aan. “Dit wordt een nare tijd. We zijn er bijna, maar het dieptepunt moet nog komen, ben ik bang. Nu snel door naar Hugo en Jaap. Koninklijke Hoogheid, het allerbeste!” 

Rutte pakt zijn telefoon en banjert richting uitgang.“He, wat ik nog even zeggen wilde. Max en ik wilden woensdag met de kids naar Griekenland. Is dat ok denk je?” Heftig gesticulerend verdwijnt Rutte de gang in. “Wie zwijgt stemt toe.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Willem-Alex heeft geen ene flikker in te brengen.

Hij moet op commando van zijn baas Rutte zijn krabbel onder nieuwe wetten en maatregelen van bestuur zetten. Met een opmerkelijk zin, dat hij het namens een of andere god doet.
Midden september en eind december moet hij ook nog Ruttes notities voorlezen, maar dat is wel het meeste dat van Alex wordt verwacht en verlangd.

Hij mag trouwens wel uit eigen beweging beslissen waar hij lintjes doorknipt voor de noodzakelijke bijverdiensten.

Tegen zijn baas Rutte moet Alex gewoon beleefd u zeggen. En wellicht ook tegen Maxi.

Reageer