NOS

Onhandig: Rutte vergat Rollercoaster Tycoon uit te zetten tijdens toespraak

Een onhandig moment vanavond tijdens de toespraak van premier Rutte. Terwijl hij het volk toesprak vanuit het Torentje, was overduidelijk gefluit en gejoel te horen uit het spelletje Rollercoaster Tycoon. 

Rutte heeft inmiddels zijn excuses aangeboden en zegt voortaan het spelletje op pauze te zetten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Statistiek.
Tien jaar geleden las ik dat rond de jaren tachtig 70 procent van de mensen onder onder de 30 was, nu is dat omgedraaid.
Je kunt niet eeuwig de illusie vasthouden van je leuke vaderland.

Het geheime dagboek van Hendrik Groen, 83¼ jaar.

Reageer
gravatar

Heb zelf de toespraak van premier Rutte niet gezien omdat ik ook aan het gamen was. Rollercoaster Tycoon is zo’n verslavend spel!

Een vraagje? Heeft Mark Rutte in zijn toespraak verteld dat Corona voorbij is?

Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment.

Reageer
gravatar

Ik vond het vanavond buitengewoon lief dat een koortje en fluitisten van geestelijk zwaar gehandicapten buiten het Torentje onze minister-president flink aan het aanmoedigen waren. Door de aanmoediging was hij zichtbaar gesterkt bij het vertellen van flinke beperkende maatregelen voor de komende vijf weken.

Reageer
gravatar

Ik had het meelevend gevonden van Rutte, als hij het melodieuze muziekgezelschapje binnen had uitgenodigd. Krachtig geluid had mijn boodschap flink kunnen ondersteunen.