NOS Jeugdjournaal / Youtube.com

Hier aan de overkant geluidsoverlast gemeld door Suzan en Freek-nummers

Hier aan de overkant worden te vaak nummers van Suzan en Freek gedraaid. Dat laten mensen weten die het nummer vandaag al vijf keer hebben moeten aanhoren. “Ik kom hier misschien vandaan, maar wat een herrie.”

“Het is best een lekker nummer, maar je wordt er gewoon mee doodgegooid hier, waar je fiets gewoon nog open langs de weg kan blijven staan”, zegt de 32-jarige Edwin. “Af en toe kunnen de stukjes met Snelle me nog verleiden, maar als Suzan dan begint te zingen vertellen mijn gedachten dat de radio toch uit had moeten blijven.”

Edwin vindt het hier lang niet ongezellig, maar het is zo’n herrie hier aan de overkant. “Dus de hartelijke groeten in het westen waar ze zeggen: ik ben er nu helemaal klaar mee.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven volledig ten goede is veranderd! Bekijk wat ik doe

http://netprofit10.com

Reageer