Christopher Meder / Shutterstock

Deel coronastandpunt oom Geert twee weken voor kerstdiner al uitgelekt

‘Zeer waarschijnlijk dat kabinet ervan langs gaat krijgen'


Hoewel hij zijn betoog eigenlijk voor het kerstdiner bewaard had, is het grootste deel van het coronastandpunt van Geert van Raamsdonk al uitgelekt.

“Veel ligt al op straat”, bevestigt dochter Lies. “Verwacht wordt dat hij het fenomeen corona an sich niet in twijfel gaat trekken, maar hij gaat zich waarschijnlijk wel sceptisch uitlaten over bijvoorbeeld het coronavaccin. De details volgen nog, maar dit zullen de grote lijnen zijn.”

“Ook is het zeer waarschijnlijk dat het kabinet er flink van langs gaat krijgen”,  vervolgt Lies. “Die gaan geen complimenten krijgen, zeg maar.” Lies bevestigt dat de zin ‘Hugo de Jonge is een lul’ tijdens het kerstdiner meermaals te horen zal zijn. “Maar ik sluit ook andere slogans niet uit.”

Geerts positie in het vluchtelingenvraagstuk is nog niet bekend.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven volledig ten goede is veranderd! Bekijk wat ik doe

http://netprofit10.com

Reageer
gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven volledig ten goede is veranderd! Bekijk wat ik doe

Reageer