Studio Speld / Shutterstock: warat42 / Dmitri Ma / Sergey Novikov / Africa Studio

Man die orgie geeft staat uiteindelijk hele avond de hapjes te doen

“Zijn er nog meer van die dadels met roomkaas?” Roept Amir vanuit de woonkamer terwijl hij wat friemelt met een cockring en een kattentuigje. “Ja, ja”, bromt de 37-jarige Billy. Hij had het kunnen weten. Terwijl zijn gasten vrolijk likken, zuigen en stoten staat hij uiteindelijk weer de hele avond in de keuken. En dan zit hij morgen ook nog eens met alle rotzooi opgescheept.

Nijdig holt Billy een stuk komkommer uit. Terwijl hij met een lepel een dot pindakaas in de gleuf smeert ziet hij vanuit zijn ooghoeken hoe een van zijn gasten de billen van Sam voorzichtig uit elkaar houdt en met een natte tong alvast een denkbeeldige finishlijn trekt. “Ants on a log! Dat maakte mijn moeder vroeger altijd”, roept een van zijn gasten. “Heerlijk. Kom nou ook even, Billy.”

Billy zou niets liever willen, maar ziet ook hoe iemand een flesje bier vol condens op zijn teakhouten buffetkast zet. Hij weet dat hij niet lekker zit voordat hij een onderzetter heeft neergelegd. Met een verontschuldigende glimlach schuift hij een bierviltje onder de fles terwijl zijn gast nietsvermoedend opgaat in een paar met kaarsvet overgoten tepels.

“Iemand nog pizza? Zelfgemaakt”, hoort Billy zichzelf boven het ritmische geploeg in de ruimte schreeuwen. Het laatste restje hoop dat hij vanavond zelf nog ergens een vinger of beter in zal steken brokkelt af. “Nootjes?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

GoogIe betaalt nu $ 17488 tot $ 23600 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 23540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven volledig ten g0ede is veranderd! Bekijk wat ik doe

http://netprofit10.Com

Reageer