Envelop van oma goed voor zeker twee gram

Het geld klotst bij oma Riet kennelijk tegen de plinten. De verjaardagsenvelop is dit jaar goed voor maar liefst twee gram, stelt kleindochter Eva vast. 

“Ik denk dat veel opa’s en oma’s hebben besloten om hun kleinkinderen dit jaar extra te verwennen”, zegt dealer Rico. “Ik vraag voortaan wel of mensen eerst even zelf het briefgeld uit die handgeknipte kaarten met 3D-poezieplaatjes kunnen peuteren, want anders past het niet in mijn buidel.” 

De buideltas van Rico puilt uit met witte enveloppen die van een krullerig handschrift zijn voorzien. “Van opa en oma, voor Daan”, leest hij voor. “’Koop er maar warme sokken en iets lekkers voor’. Tja. Oh, en deze: ‘Omdat je zo je best hebt gedaan op school. Ik ben super trots op je. Liefs van Oma Tini.’ Sympathiek.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn laatste salaris was $ 3200 voor 18 uur per week online werken. De vriend van mijn zus is nu al maanden gemiddeld 11k en ze werkt ongeveer 26 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal had uitgeprobeerd. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik doe..

http://www.maxjob3.com

Reageer