Dutchmen Photography / Shutterstock.com

Nederlanders besluiten mondkapje goed op te zetten zolang het ijskoud blijft

Mensen die hun mondkapje verkeerd opzetten, gaan toch een poging wagen om hem normaal op te zetten. Niet omdat de wet het van hen vraagt, maar omdat de temperatuur vandaag flink gedaald is. “Ik kom anders om van de kou,” zegt de 21-jarige Melissa. 

Hoewel Melissa het eerst wel fijn vond om haar neus bloot te stellen aan de frisse lucht, is ze hier nu toch op teruggekomen. “Ik heb geen andere keus nu. Mijn neus vriest er gewoon af, anders. Ik moet wel.” 

Ook Roderik (42) besloot vandaag zijn mondkapje eens normaal op te zetten. “Hoef ik geen sjaal te dragen. Best lekker eigenlijk, zo’n ding.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn laatste salaris was $ 3200 voor 18 uur per week online werken. De vriend van mijn zus is al maanden gemiddeld 11k en ze werkt ongeveer 26 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal had uitgeprobeerd. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik doe..

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Niet waar, Melissa en Roderik zijn te jong voor de IK-generatie. De IK-generatie zijn mensen die in de jaren zeventig jong waren.

Destijds wisten ze als jongere al dat als ze zo doorgaan met ultra-consumeren het met het milieu fout zou aflopen.

Helaas, ze hebben er niets aan gedaan. 🤨🤨

Me, myself and I.

Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment.