DutchNewsAgency / Youtube.com

Grapperhaus: ‘Euthanasiecommissie moet neutraal mijn mening hebben’

Ferd Grapperhaus heeft uitgelegd waarom hij de benoeming van rechter Miriam de Bontridder in een euthanasiecommissie heeft geblokkeerd. Volgens de minister van Justitie & Veiligheid moet de commissie neutraal zijn en is er dus geen plaats voor iemand met een andere mening dan de zijne.

“Een toetsingscommissie moet objectief beoordelen of een arts zorgvuldig heeft gehandeld”, zegt Grapperhaus. “Dat kan niet als je een groter voorstander van euthanasie bent dan ik.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben van de CDA, dus ik MOET tegen euthanasie zijn. Van God mag je niet afwijken van de mening van pastoor en dominees. Dat geldt niet alleen voor gelovigen, maar volgens de Christelijke Leer zeker ook voor alle niet strikt gelovigen leden van de euthanasiecommissie.

Reageer
gravatar

Mijn laatste salaris was $ 3200 voor 18 uur per week online werken. De vriend van mijn zus is nu al maanden gemiddeld 11k en ze werkt ongeveer 26 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal had uitgeprobeerd. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik doe..

http://www.maxjob3.com

Reageer