Profile de fietsen van Capelle / YT

Wetenschappers geven ligfietser zendertje om meer te weten te komen over soort

Groot nieuws! Wetenschappers van de Universiteit Wageningen zijn erin geslaagd om een zendertje te bevestigen op een ligfietser. Met het zendertje hopen ze meer te weten te komen over deze unieke soort.

“We hebben zoveel vragen”, zegt Bert Bokhoven, hoofd van de onderzoeksgroep. “Waar komen ligfietsers vandaan, waar gaan ze heen, wat bezielt ze om een ligfiets aan te schaffen. Dat soort dingen hopen we nu allemaal te weten te komen.”

Volgens Bokhoven hebben we momenteel maar heel weinig kennis van ligfietsers. “Ze worden af en toe gespot bij het stoplicht. Maar niemand durft ooit toenadering te zoeken. We weten niet eens of ze wel tam zijn. Ons advies is daarom ook: als je er een ziet, maak je klein en doe niks verdachts. Maar bedenk ook: hij is net zo bang voor jou, als jij voor hem.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn maandloon was voor 15oo d0llar … Alles wat ik deed was eenvoudig online werken vanuit comfort thuis voor 3-4 uur / dag dat ik kreeg van dit bureau. Ik ontdekte via ADp het internet en ze betaalden me ervoor 95 dollar per uur. naar deze site h0me Media tech tab v00r meer details bedankt ..

http://www.Workreviews10.com

Reageer
gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Dit moet een misvatting zijn. Mij wordt altijd verzekerd dat ik NIET gezien wordt zodra ik in mijn velomobiel zit. Dus ik ben bang dat de zender nu op een gele Lamborghini zit: even laag, maar die ziet men wel!

Reageer