Shutterstock: Gail Johnson

Kabinet: ‘Skiverbod geldt niet voor Curaçao’

Er wordt in Europese landen flink gediscussieerd over een mogelijk skiverbod, maar je kunt dit jaar nog wel gewoon skiën op de Nederlandse Antillen. Dat heeft het kabinet zojuist bekend gemaakt. 

Rutte gaf in een persmoment aan dat er een ’dringend negatief reisadvies’ geldt voor reizen naar skigebieden, maar dat het Caribische gedeelte van het koninkrijk buiten dat advies valt. Vanaf het moment dat duidelijk werd dat je in bijvoorbeeld Curaçao nog gewoon kunt gaan skiën, vlogen de vliegtickets de deur uit. “Zeker weten dat er geskied kan worden doen we natuurlijk niet”, zegt de familie Geuks uit Barendrecht. “We gokken het erop!” 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer