Robert Hoetink / Shutterstock

Black Friday: bij de Primark krijg je vandaag geld toe op je aankopen

Koopjesjagers opgelet! Winkelketen Primark heeft al z’n prijzen verlaagd in verband met Black Friday. Dat betekent dat je vandaag geld toe krijgt op je aankopen.

De 34-jarige Shermain was er vandaag vroeg bij. “Moet je kijken: 3 paar sokken voor slechts 5 euro toe. Dat is toch geen geld? Of nou ja: het is wel geld. Dat is nou juist het mooie van deze aanbieding.”

Ondanks de geweldige aanbiedingen gaat de 25-jarige Isa vandaag niks kopen bij de Primark. “Ik vind het zo’n onzin”, zegt ze. “Mensen kopen alleen maar een nieuwe trui omdat ze dan 20 euro erbij krijgen. Terwijl: ze hebben die trui dan vaak niet eens nodig. Ze laten zich dom lokken door een aanbieding.”

Ook de 25-jarige Ismail loopt de Primark vandaag voorbij: “Zo’n dag dat iedereen naar de winkel gaat om geld toe te krijgen, dat is zó Amerikaans. Daar doe ik niet aan mee. Daarbij: 120% korting, wie gelooft dat nou? Ik denk dat ze die prijzen hiervoor nog omhoog hebben gegooid, zodat ze nu deze korting kunnen geven.”

Primark-filialen. “Ga mensen maar eens vertellen dat je maar met twintig mensen in de winkel mag met zulke aanbiedingen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maxima en Amalia hebben zich ook laten lokken door deze gekte. Vanwege onze ‘status’ kregen zij gelukkig 80% korting i.p.v. 120%.
Nu lopen ze er bij als de gemiddelde Nederlander van tegenwoordig… tja.
Amalia begint zelfs al Boef en Frenna te waarderen. Dit is overigens geheel wederzijds vanwege haar plastieke jas inclusief bontkraag, vergelijkbaar met de jas van de tienermoeder op begeleidende foto.
U wordt bedankt, Priem markt!

Reageer
gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Black Friday is de tweede helft van een Noord-Amerikaanse traditie. Thanksgiving Day is de onontbeerlijke eerste helft.

Een vergelijking voor christenen: Pasen is betekenisloos zonder Goede Vrijdag de dag ervoor

Een vergelijking voor Moslims: Je kunt geen Suikerfeest vieren zonder eerst te hebben gevast.

Reageer
gravatar

Kan ik bij Primark morgen nog ruilen als de jurk achteraf niet past om mijn billen of bij mijn bijouterie of over mijn navelpiercing.

Reageer