Shutterstock / Pixel-Shot

Shutterstock / Pixel-Shot

Vrouw die SHEIN leegkoopt tijdens Black Friday vindt WK in Qatar ‘echt niet kunnen’

Maaike (23) weigert uit principe naar het WK in Qatar te kijken. In plaats daarvan gaat ze Black Friday-deals shoppen. “Ik heb echt super veel leuke topjes bij SHEIN gezien.”

Normaal gesproken kijkt Maaike graag naar het WK, maar dit jaar laat ze haar tv uit. “Die arbeidsomstandigheden in Qatar zijn echt om te huilen. Als je nu je tv aan zet, steun je zo’n land indirect toch. Daar heb ik gewoon echt geen goed gevoel bij.”

Maaike scrollt door de knotsgekke Black Friday-deals van SHEIN. “Kijk nou, zooo chill. Echt bizar veel korting." Tevreden pleurt ze het ene na het andere item in haar winkelmandje. “Ik ga zo nog wel even kijken of er nog iets uit moet hoor!” Als Maaike checkt hoeveel ze moet betalen, schrikt ze. “ZO GOEDKOOP! Dan kan ik het net zo goed allemaal bestellen. Het kan altijd nog retour.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *