Studio speld & Shutterstock

Studio speld & Shutterstock

Check hier: dit zijn de ziekste Black Friday Deals van Judith (46) op Marktplaats

Black Friday staat weer voor de deur, dus halen winkels en webshops alles uit de kast om consumenten te verleiden. Ook kleine ondernemers doen mee, zoals de 46-jarige Judith uit Ede op haar Marktplaats-account. Ze heeft een paar héérlijke Black Friday Deals voor ons, wij zetten de ziekste koopjes op een rijtje.

‘Mooi tweedehands kastje, in goede staat’
Judiths nachtkastje heeft natuurlijk wel het een en ander gezien. Na jarenlang plezier doet ze er met pijn in haar hart afscheid van. Afgeprijsd van de gebruikelijke 18,50 naar een schitterende 12,50. Zo’n koopje kun je bijna niet laten liggen.

‘Lego set van een politiebureau’
Judith doet de LEGO-set van haar zoontje, die ‘m inmiddels is ontgroeid, weg voor een beschamend lage prijs van 24,99. Een echt collector’s item. Over tientallen jaren zijn zulke parels slechts in musea terug te vinden.

‘Shirt met het hoofd van Micky Mouse’
Judith doet een blauw shirt met het hoofd van Micky [sic] Mouse weg voor een absolute spotprijs: 3 euro. Er is wel een addertje onder het gras: als je dit shirt komt ophalen vertelt ze er gegarandeerd een niet zo heel enerverende anekdote over haar zoontje bij. Maar wát een prijs!

‘Stofzuiger PHILIPS PowerPro Compact 3000 Series FC9333/09 Paars’
Judith’s alom geliefde Dwergkeeshond, Stella, was bang voor de stofzuiger. Vandaar dat ze hem kort na de aanschaf toch weg moet doen. Nu beschikbaar voor een spotprijs van slechts 60 euro, de straatwaarde ligt veel hoger. Tip: vraag even een btw-factuur voor de Belastingdienst aan Judith, wie weet kun je deze stofzuiger met een beetje creatief boekhouden wel afschrijven (maar dit heb je niet van ons).

‘Zes terrastegels voor in de tuin (gratis op te halen)’
Judith is he-le-maal gek geworden en doet deze zes terrastegels (!) gratis weg. Natuurlijk, je moet er wel even voor naar Ede rijden, net zoals bij alle andere producten, maar dan heb je ook wat. Wij zijn geen financieel experts, maar je bent een dief van je eigen portemonnee als je deze deal laat liggen.

‘Skelter, wielen kapot’
Judith is een beetje mysterieus over het hoe en waarom van de kapotte wielen, maar een skelter voor tien euro? Als je ‘m op de zwarte markt doorverkoopt verdrievoudig je je investering.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *