Maxena / Shutterstock.com

Zonnige dag overschaduwd door wolken

Vandaag maakte de zon een gedurfde opkomst in het oosten van het land. Zijn plan viel echter al snel in duigen door het optreden van een wolkendek.

“Hoogstwaarschijnlijk is er sprake van nimbostratus”, zegt Wolkenkenner Joran (49). “Hij lijkt geen enkele aandacht meer te hebben voor de zonnige dag. Deze soort wolk staat erom bekend de zon zo te blokkeren dat hij er met geen mogelijkheid meer doorheen kan schijnen. Wel is het mogelijk dat de wind deze nimbostratus wat kan verplaatsen, maar ook dan is er maar ruimte voor een kleine zonnestraal. Mocht dit nog gebeuren, is dit verschijnsel alleen in het Twentse dorpje Ootmarsum te zien.” 

De zon voelt zich al langer overschaduwd en dreigt voorlopig in de coulissen van ons bestaan te blijven. 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Začnite delati doma z našo organizacijo. To je najbolj denarno nadomestilo, kar sem ga kdajkoli naredil. V petek sem dobil brezhiben Audi 5, ko sem prejšnji mesec zaslužil 36259 USD. Začel sem res pet mesecev pred tem in za vse namene takoj pridobil 96 USD na uro. obiščite to spletno stran tukaj.

http://www.maxjob3.com

Reageer