YT / Studio Speld

Thierry Baudet opgevolgd door 5 duo’s

Forum voor Democratie gaat breken met de traditie dat een partij door één iemand geleid wordt. In plaats daarvan zal Forum de komende tijd 5 duo-lijsttrekkers hebben. Op elke werkdag een ander duo.

Op maandag zal de ervaren rot Joost Eerdmans het spits afbijten samen met de jonge Eva Vlaardingerbroek. Op dinsdag wordt het lijsttrekkerschap gedeeld door Theo Hiddema en Iem al Biyati. Zij moeten samen zorgen voor een wat rechtser geluid bij Forum. Op woensdag is er het duo Annabel Nanninga en Wybren van Haga. De twee kunnen elkaar niet uitstaan, dus dat belooft vuurwerk. Donderdag delen Paul Cliteur en Joyce Vastenhouw de lakens uit. En op vrijdag is er natuurlijk Paul de Leeuw met Astrid Joosten. 

Vanaf volgende week maandag: elke dag twee lijsttrekkers bij Forum voor Democratie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer