NOS

NOS

Gideon van Meijeren van plan 200 uur werkstraf in 1 week te vervullen door 3 baantjes tegelijk te doen

Het Openbaar Ministerie heeft 200 uur werkstraf tegen Forum voor Democratie-Kamerlid Gideon van Meijeren geëist. Van Meijeren, die beschuldigd wordt van twee gevallen van opruiing, is van plan de 200 uur werkstraf in een week tijd uit te voeren door drie baantjes tegelijk te doen.

“Ik ben inderdaad schuldig en ga de werkstraf uitvoeren. Volgende week eigenlijk al. Ik heb drie baantjes gevonden die ik mooi tegelijk kan doen en goed tegelijk kan combineren,” zegt Van Meijeren. “Ik kan op de begraafplaats in Den Haag, terwijl ik aan het schoffelen ben, ook makkelijk tegelijkertijd helpen bij Staatsbosbeheer op de Veluwe en graffiti verwijderen in Groningen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gideon,
ik hoop niet dat die D66 rechters deze eis gaan overnemen. Ook al kun je die onzin verkopen van dat combineren, hoe moet dat dan met je indoctrinatie sessies op de Forum scholen? Heb je eventueel een vervanger op het oog. Hoewel Annabel ons in de steek gelaten heeft (zou Joost haar echt “doen”), lijkt het me toch wel een goede optie. Ik denk nog met veel respect aan haar “dobbernegers”. Maar goed, het zou zo maar kunnen dat Geert haar het ministerie van lege dozen geeft en dat zal ze nooit afslaan. Denk maar eens aan het wachtgeld dat ze gaat innen als het kabinet Schoof aan de kant geschoven wordt.
Doe de rechters de hartelijke groeten.

Reageer
gravatar

Hahahahaha dit is de grootste onzin die ik ooit heb gelezen. Neem een Rennie als je maag moeite heeft je tempo bij te houden.