Bron RTL Jinek

FVD wil het fatsoenlijke alternatief voor de eigen jongerenbeweging zijn

‘Gaat JFVD je te ver? Denk eens aan FVD!’

Forum voor Democratie hoopt de komende tijd veel rechtse jongeren te verwelkomen. De partij presenteert zich als het fatsoenlijke alternatief voor de eigen jongerenbeweging.

“Stel: je bent heel erg rechts, maar de JFVD gaat je te ver. Denk dan eens aan FVD!” tweet partijleider Thierry Baudet. “Geen onverholen antisemitisme, racisme en homofobie, maar een chique club met een intellectueel sausje.”

Politicoloog Joop van Holsteyn van de Universiteit Leiden denkt dat er een markt is voor een beschaafdere variant van de JFVD. “Veel jongeren durven niet aan hun familie en vrienden te vertellen dat ze lid zijn van een club die verder gaat dan flirten met extreemrechts. Het is heel slim van FVD om in dat gat te springen.”

JFVD-voorzitter Freek Jansen denkt daar anders over: “Volgens mij is er geen behoefte aan een slap aftreksel en zullen mensen toch kiezen voor het origineel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn laatste salaris was $ 3200 voor 18 uur per week online werken. De vriend van mIjn zus Is nu al maanden gemiddeld 11k en ze werkt 0ngeveer 26 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal had uitgeprobeerd. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik doe..

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Kindertoeslag slachtoffers hoor ik veel vaker zeuren dan holocaust slachtoffers. Als ambtenaren er niet wakker van liggen zal het allemaal wel niet zo erg zijn.

Reageer