Shutterstock: De Visu

Volgelingen van paus liken eerbiedig foto van hete vrouw in schooluniform

Honderdduizenden Rooms-katholieken liken vandaag in navolging van paus Franciscus de foto van een heet supermodel in een pikant schooluniform op Instagram. Met veel eerbied en ontzag klikken zij tweemaal op de nietsverhullende foto. “Zijn paden zijn ondoorgrondelijk.”

“Normaal gesproken zou ik me verre van dit soort accounts houden”, zegt de 82-jarige Cristina Rocco. “Maar de Heilige Vader is de stem van God op aarde. Wie ben ik om het licht dat hij op de wereld laat schijnen in twijfel te trekken. En het licht heeft geschenen. Op de billen van Natalia Garibotto.” 

Rocco scrollt wat verder door het account van Garibotto, in de hoop een verborgen boodschap te ontdekken. Zo is er een foto van Garibotto in een heel klein Tinkerbellpakje. Of Garibotto die in een hele kleine bikini een energiedrankje aanprijst. “Ik hoop dat de paus wil uitleggen wat dit betekent. Wordt dit onderdeel van de communie?”

[vkonderzoek]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *