Nancy Beijersbergen / Shutterstock.com

Slachtoffer toeslagenaffaire opgelucht: blauwe envelop bevat poederbrief

Toen vanochtend een blauwe envelop bij de 34-jarige Danio op de deurmat viel, schrok hij zich kapot. Twaalf jaar lang was hij slachtoffer van de toeslagenaffaire, en nu dit. Gelukkig bleek het uiteindelijk te gaan om een poederbrief.

“Het was een hele opluchting toen ik merkte dat mijn ogen begonnen te branden en ik moeilijk adem kreeg”, zegt Danio. “Toen wist ik: ik hoef me geen zorgen te maken. Ik hoef niet opnieuw in de schuldsanering, ik word niet opnieuw onterecht als fraudeur weggezet. Dit is gewoon een brief met mogelijke ziekteverwekkers, waar ik vreselijke besmettingen van kan oplopen. Dit is niet de Belastingdienst.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De fiscus stuurt mij regelmatig een gepeperde rekening. De enveloppe bevat gemalen rode Spaanse peper. Dat weet ik omdat ik er vuurrood van werd en bijna een hartstilstand kreeg. Ik stuurde ze vorig jaar ongeopend retour, met het gevolg dat ik rekeningen kreeg die steeds meer gepeperd waren. Mondneuskapjes zijn een uitkomst.

Reageer