Girts Ragelis / Shutterstock.com

Willem (26) reserveert vandaag alvast PS5 zodat hij ’m binnen heeft als hij met pensioen gaat

‘Dan heb ik alle tijd voor Cyberpunk 2077’

De afgelopen maanden heeft de 26-jarige Willem vol spanning de release van de nieuwe PlayStation gevolgd. Na weken voorpret hakt hij de knoop door: hij gaat er eentje reserveren. “Dan heb ik ’m waarschijnlijk wel binnen als ik met pensioen ga. Dat komt precies goed uit, want dan heb ik alle tijd voor Cyberpunk 2077. Als die dan al uit is, natuurlijk.” 

Het was niet makkelijk om een exemplaar te reserveren. Willem is er de hele nacht voor opgebleven, terwijl hij op twee computers naast elkaar constant de bestelpagina bleef verversen. “Je bent in een voortdurend gevecht met alle bots, die natuurlijk veel sneller zijn. Ik was helemaal verkrampt vanochtend. Maar als ik over veertig jaar met die zwart-witte DualSense in mijn handen zit, dan is het die nacht doorhalen meer dan waard geweest.”

Tot die tijd zet Willem elke dag een kruisje op de kalender aan de muur van zijn slaapkamer. “Nog 14.609 te gaan”, glundert Willem. “Nouja, dan ben je de eerste week waarschijnlijk nog wel kwijt aan het uitvoeren van updates. Maar Astro’s Playroom schijnt ook echt al te gek te zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

HAahahaha Willem denkt nog met pensioen te gaan.
Willem staat (of ligt) dan nog schoenen in elkaar te plakken voor welvarende Chinezen.
En dat dan voor 123305459 euro per dag, net genoeg om 1 brood te kopen.

Reageer