SP / Youtube.com

SP stuurt ‘geradicaliseerde communisten’ naar strafkamp in Oss

De ‘geradicaliseerde communisten’ die uit de SP zijn gezet, zijn afgevoerd naar Oss. Het zestal is door de partij naar een strafkamp in de Brabantse stad gestuurd.

“Deze mensen hebben opgeroepen tot een gewapende burgeroorlog en daarvoor is in een democratische partij geen plaats”, zegt SP-leider Lillian Marijnissen. “Het zijn Vijanden van het Volk en dus moeten ze naar de goelag.”

In het heropvoedingskamp in Oss moeten de communisten toekijken hoe een machine sponsjes in de vorm van een tomaat fabriceert. “Tot hun dood”, zegt Marijnissen. “Of tot ze de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt, afhankelijk van wat eerder komt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nee, al eerder. De uitvinder van de strafkamp is de bewonderde scouting-oprichter de Engelse luitenant-generaal Robert Baden-Powell. Hij vond het fenomeen concentratiekamp uit tijdens de Tweede Boerenoorlog in Zuid-Afrika in 1899-1902.