NOS

Rutte: ‘Iedereen mag vanavond verlanglijstje met versoepelingen in schoen doen’

Iedereen mag vanavond een verlanglijstje met versoepelingen in zijn schoen doen. Dat laat Rutte vanavond weten in de persconferentie.  

“We weten natuurlijk al ongeveer wat de versoepelingen zullen worden”, zegt Rutte. Hij zet een zware stem op. “Dat staat namelijk in onze Grote Routekaart. Maar het leek ons leuk als jullie nog eens een specifiek lijstje willen maken.”

Rutte heeft met de ouders/verzorgers van alle Nederlanders gesproken dus hij weet precies wie zich braaf aan de coronaregels heeft gehouden. “Wie weet heb je morgen wel een verrassing. Hou je van chocoladewattenstaafjes?”

Of er daadwerkelijk iets gedaan wordt met de verlanglijstjes is nog onduidelijk. “Daar kunnen we echt pas begin december iets over zeggen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hugo de Jonge stopt 1 december wel een lijst met aanscherpingen in de schoen.
Ik zei nog laten we dat niet doen, maar Hugo wilde het toch. (whoehahhaa, verkiezingen here I come)

Reageer
gravatar

Had iemand ‘de bpm-rekening van Teslarijdend Nederland’ op z’n lijstje? Die kunnen de verpleegstertjes krijgen. Samen met een applausje.

Reageer
gravatar

Dat is geen rekening maar belasting die je dan minder betaald. BPM is zo’n Wiebes verzinsel waardoor particulieren in een koektrommel gaan rijden.

gravatar

Ik heb nog één advies.
In de vele verlanglijsten voor mijn verjaardag lees vaak de wens om mondneuskapjes te krijgen. Ik wil dringend adviseren om al voor 1 december bij het inslaan van chocolade letters en strooigoed meteen deze kapjes te kopen. Mijn verjaardag komt daarvoor vijf dagen te laat.

Reageer
gravatar

Heel lief van Mark om wensenlijstjes van kinderen ondanks de pandemie toe te laten.
Op mijn wensenlijst staat alleen het verzoek aan Mark om het zwartmaken van mij assistenten te veroordelen.

Reageer
gravatar

Van moslimsverwenner Rutte mag iedereen een verlanglijstje maken. Ik heb al meer dan tien jaar dezelfde wens, maar hij luistert liever naar Allah-aanbidders, die allemaal potentiële terroristen zijn, dan naar mij.

Reageer