Tero Vesalainen / Shutterstock.com

Complotdenkers ontwikkelen vaccin tegen coronavaccin

Het onderzoek is al maanden aan de gang, maar nu is eindelijk de langverwachte doorbraak gekomen: alternatieve wetenschappers zijn er naar eigen zeggen in geslaagd een vaccin te ontwikkelen dat meer dan 90 procent bescherming biedt tegen het coronavaccin.

“We zijn blij dat we eindelijk een tegengif hebben voor datgene waar we sinds februari allemaal bang voor zijn: het coronavaccin”, aldus “dr.” Frank Glabbeek, die promoveerde aan de Universiteit van YouTube en nu onderzoeker is in de laboratoria van de DA Dance Studio in Rotterdam. “Ons vaccin biedt bescherming tegen de vier klassieke Bill Gates-symptomen van chippen, volgen, mind control en sterilisatie.”

Alle ‘kritische denkers’ worden nu verzocht zich zo snel mogelijk te laten vaccineren om tijdig de nodige immuniteit op te bouwen tegen de introductie van het coronavaccin. “Iedereen moet meedoen”, legt Glabbeek uit. “Dit is de enige manier waarop we kudde-immuniteit kunnen bereiken tegen de coronavaccinatie van de rijksoverheid. Elk van de drie boostervaccinaties om de twee weken is ook essentieel. Anders is permanente bescherming niet gegarandeerd.”

Samenzweringsdenkers werken op middellange termijn aan een verplichte vaccinatie tegen coronavaccinatie voor alle tegenstanders van vaccinaties.

Dit artikel verscheen eerder bij Der Postillon.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nee, niet allemaal. Berichten van Nieuwspaal worden gek genoeg niet overgenomen Ze behoeven immers niet te worden vertaald, bovendien is het niet nodig om buitenlandse plaats-, straat- en persoonsnamen aan te passen.

gravatar

Complotfantasten denken niet. Ze fantaseren, dus het woord complotdenkers is onjuist. Voor hun slachtoffers is complotgelovingen of gewoon gelovigen juist.

Toelichting
Geloven betekent: zonder zelfs de minste twijfel de waarheid van iets aan te nemen.. Dat iets kan een complot zijn, of een of andere god of Trump.

Reageer
gravatar

Bescherming tegen Bill Gates-symptomen van chippen, volgen, mind control en sterilisatie klinkt hoopvol.

Ben benieuwd welke BN’ers-babbeldeskundigen aan de babbeltafel bij babbel-shows worden uitgenodigd om hun babbeltje erover te geven.

Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment.

Reageer