flickr.com: FaceMePLS

Als je de nummers van Lange Frans achterstevoren luistert, hoor je hele normale dingen

Niet veel mensen weten dit, maar als je de nummers van Lange Frans achterstevoren afspeelt, krijg je hele normale ideeën te horen. Dat ontdekte muziekjournalist Govert Jansma. “De nummers hebben normale verborgen teksten.”

Jansma speelde onder andere het nummer ‘Kamervragen’ achterstevoren af, en ontdekte zinsneden als ‘zin in lekker avondeten’, ‘de mens is vaak aardig’ en ‘vanavond bowlen en daarna wokken’.

De muziekjournalist vraagt YouTube of ze de nummers van Lange Frans misschien achterstevoren online willen zetten. “Mensen moeten weten van normale dingen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het opzetje is totaal mislukt. De heer Lange Frans was onze under cover in complotland. Nu hij zo publiekelijk aan de schandpaal genageld is, heeft hij geen waarde meer voor onze dienst. Hij krijgt een nieuw leven als Jan met de Korte Achternaam en getuigenbescherming.

Reageer
gravatar

Ik heb geprobeerd reclame te maken voor complott*nb*d*nk*rs (het sterretje staat voor de letter e), maar de moderator laat het niet toe. De Speld is blijkbaar tegen de vrijheid van meningsuiting.
Dat is sl*cht.