Shutterstock ArekSanz

Complotdenker: ‘Mondkapje slecht voor gezondheid omdat je gevaar loopt dat ik je in elkaar ram’

In een bus in Rotterdam heeft een complotdenker zijn medepassagiers gewaarschuwd voor de gevaren van het mondkapje. De gewaarschuwden zijn naar het ziekenhuis gebracht. “Voel je dat? Dat kan niet goed voor je zijn toch?”

De demonstrant werd door de buschauffeur aangesproken op het niet dragen van een mondkapje, toen hij de gezondheidsgevaren voor mondkapjesdragers begon te demonstreren. “Zien jullie wat er met deze buschauffeur is gebeurd?”, zegt hij na maniakaal op hem in te hebben geslagen. “Volgens mij is dat niet gezond. Denk na mensen. Waarom zou je jezelf zoiets aandoen?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Afgelopen vrijdag kreeg ik een $ 27485 omdat ik werkloos ben, ik wil onze studie behouden, daarom heb ik vorige week hard gewerkt en $ 19500 verdiend, ik geef mijn vrienden en vrienden om dat werk te doen, je wilt weten hoeveel geld ik vorige week verdiende plz bestudeer deze website voor extra feiten ..

===>>> Jobnews3.com/

Reageer