irin-k Shutterstock / NOS - YT

Rutte neemt vlieg mee naar persconferentie om mensen af te leiden van slecht nieuws

Mark Rutte neemt vanavond een dikke bromvlieg mee naar de persconferentie. Hij hoopt dat de vlieg tijdens het praten even op z’n hoofd gaat zitten. Zo kan het volk zich een deuk lachen op sociale media en heeft niemand door dat er allemaal heel vervelende maatregelen zijn gepresenteerd.

“Vorige keer deed Irma Sluis dat kuchje, dat werkte fantastisch”, vertelt Rutte trots. “Op sociale media en in het AD ging het nergens anders over. Hopelijk kan de vlieg die prestatie evenaren.”

Rutte weet nog niet wat voor konijn hij hierna uit de hoge hoed gaat toveren. “Misschien dat het leuk is als Hugo frontaal op z’n bek gaat tijdens het oplopen. Maar we kunnen ook een TL-buis naar beneden laten donderen op de journalist van de NOS. Alle opties liggen nog open.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven volledig ten goede is veranderd! Bekijk wat ik doe….>>

http://www.webnet9.online

ser.

Reageer