Shuttetstock/Aloha Hawaii

Advies: klaarkomen in elleboog voorkomt soa’s

De GGD heeft het advies rondom klaarkomen aangepast. Om geslachtsziektes te voorkomen worden mensen aangeraden voortaan in hun elleboog te klaar te komen.

“Door klaar te komen in de elleboog verklein je de kans dat je herpes of chlamydia overdraagt”, legt een woordvoerder van de GGD uit. “Zo zorgen we ervoor dat geslachtsziektes zich minder snel verspreiden. In het begin is dat misschien even wennen, maar op een gegeven moment wordt het een automatisme. Ik doe het thuis ook.” 

De woordvoerder vat het nog even samen voor iedereen die een geheugensteuntje nodig heeft: “Met hetzelfde gemak, zit in je elleboog een kwak.”

Dit stuk is ingestuurd door een Vage Kennis. Vage Kennissen maken elke maand kans op plaatsing van hun eigen stuk op De Speld. Ook kans maken? Word nu Vage Kennis en krijg ‘Nederland: het boek’ helemaal gratis.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 19488 tot $ 23500 per maand v00r online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 25540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven is veranderd – volledig ten goede! Bekijk wat ik d0e

http://Moneylive3.Club

awb.

Reageer
gravatar

Wat een onzin. Het herpesvirus en de chlamydia-bacterie zitten niet in het zaadvocht. Daarom kunnen ook vrouwen alle soa’s overdragen.
Bij vreemdgaan is een condoom daarom het enige beschermingsmiddel, dat kan helpen.
Ook bij pijpen en kontneuken, om mij eens onprofessioneel uit te drukken.

Reageer
gravatar

Het lijkt mij lachen wanneer er een Postbus 50 instructiefilmpje van de Rijksoverheid komt.

Bijvoorbeeld Rutte met Sigrid Kaag of, omdat ik niet wat de seksuele geaardheid van Rutte is, een instructiefilmpje van Rutte met Hugo de Jonge.

Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment.

Reageer