Alliance Images / Shutterstock

Vrouw kijkt docu Attenborough wel als pandemie voorbij is, klimaatprobleem is opgelost en iedereen werk heeft

De 30-jarige Jet stelt de documentaire van David Attenborough nog eventjes uit. “Hij lijkt me super interessant, en ik wil hem graag zien, maar vanavond nog niet.” Jet wacht liever nog even tot de pandemie voorbij is en het klimaatprobleem is opgelost. “Ik zie hier een Disneyfilm over een heel pluizig vogeltje op het strand, daar heb ik nu meer zin in.”

“Mijn hoofd staat er nu niet naar, met die bosbranden overal en die overstromingen in Zuid-Frankrijk”, zucht Jet. “Starters die niet aan bod komen op de woningmarkt en daardoor de boot missen… Pfff, ik denk niet dat ik het aan kan met die smeltende poolkappen. Misschien als de biodiversiteit weer is hersteld?”

Met een bak chips op schoot scrollt ze door het aanbod. “Oh, of die nieuwe Mulan? Ik wil daar best voor bijbetalen. Maar even niet die docu. Als ik zijn stem hoor en dan allemaal ontheemde pinguïns zie ga ik echt meteen huilen, ik heb vanmiddag nog ergens gelezen dat er wereldwijd al meer dan 400 miljoen banen zijn verdwenen door corona. Laten we die docu kijken als dat allemaal is opgelost, oké?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Googie betaalde 6.000 tot 11.000 euro voor elke week thuiswerk. In de eerste maand ontving ik 28.416 euro per cheque van GoogIe. In mijn vrije tijd werk ik 4 uur per dag. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en ik ben erg blij om erachter te k0men.

http://www.moneypay.best

bfc.

Reageer
gravatar

Begin met het verdienen van 90 / uur om elke dag een paar uur online te werken vanuit huis … Krijg elke week een regelmatige betaling … Alles wat je nodig hebt is een computer, internetverbinding en wat vrije tijd … Lees hier meer. ..

Reageer
gravatar

Je zou niet verwachten dat Jet pas 30 jaar is, eerder 65 jaar. Wegkijken voor de klimaatproblemen is namelijk iets van babyboomers.

Met het rapport van de club van Rome, begin jaren zeventig, wisten babyboomers al dat ultra comsumeren niet de goede weg is.

Helaas hebben ze de gevolgen daarvan afgeschoven op hun kleinkinderen. Na ons de zondeval is hun credo.

Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment.

Reageer