LightField Studios / Shutterstock.com

We stopten een microchip in een vaccin om mensen te controleren maar nu is de chip kapot

Al dat gepraat over dat Bill Gates microchips in vaccins stopt bracht ons op een idee: kunnen ook wij mensen controleren als we microchips in een vaccin stoppen? Dat verliep anders dan gedacht: onze microchips zijn kapot en we controleren niemand.

Het experiment begon met het verkrijgen van voldoende hoeveelheden vaccin om microchips in te stoppen en het aanschaffen van de microchips. Omdat vaccins best duur zijn gingen we voor een van de goedkopere, het dtp-vaccin, dat € 13,29 per flacon van 1 ml kost. Microchips zijn er in allerlei soorten en maten, maar onze redenering was dat je om mensen te controleren een behoorlijk krachtige chip nodig hebt. We bestelden voor 359 euro een AMD Ryzen 7 3700X microprocessor bij Cool Blue. Volgens de site is die uitermate geschikt voor ‘extreme gaming’ dus verwachtten wij er ook best veel van op het gebied van mensen controleren.

De chip bleek iets van 3 bij 3 centimeter groot te zijn en dus moesten we dtp-flacons bijbestellen om de chip in ieder geval onder te dompelen. Toen we dat eenmaal hadden gedaan, wisten we eigenlijk niet precies hoe we verder moesten. De chip loste niet op en het vaccin kreeg een beetje een roestkleur.

Na een dag wachten hebben we toen maar het vaccin terug in een flacon gestopt en die geprobeerd bij mensen in te spuiten. Alleen: niemand wilde meewerken! Dus nu zitten we met gechipt vaccin en een kapotte chip. Het lijkt ons eigenlijk dat Bill Gates helemaal niet zo’n genie is, want dit slaat nergens op.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Uw test!!!!
Jullie kunnen even goed een GSM proberen in een vaccin te krijgen! Belachelijk!
Nanochip wat is dat? Hoelang bestaat dit al? Voor wat wordt het gebruikt! Is het gevaarlijk? Welke raad krijgen verzekeringen die bedrijven de met nanoschips gebruiken als raad? Alle maal mooi uitgelegd op Wikipedia.

Reageer
gravatar

GoogIe betaalt $ 95 per uur, mijn laatste salaris was $ 8300, 92 uur per week online. Mijn jongere zus vriend is gemiddeld 18k maand geweest en werkt ongeveer 24 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal probeerde. Dit is wat ik doe … klik op dit tabblad 0m naar tech te gaan voor meer details.

http://www.moneypay.best

Reageer
gravatar

Krijgen jullie allemaal de kanker met jullie chips! Wat denken jullie wel met chip in mensen stoppen. Geef ze nog lekker even tips .