Officiële mededeling: De Speld blokkeert Instagramaccount Kellyb00bsxxx

Hier volgt een officiële mededeling van De Speld.

Na een hoofdelijke stemming hebben wij vanochtend (met 5 tegen 3) besloten om het Instagramaccount Kellyb00bsxxx te blokkeren. Het besluit valt ons zwaar, en we gaan hier niet over één nacht ijs. Echter wil het geval dat Kellyb00bsxxx de afgelopen weken meerdere keren onze gedragsregels heeft overtreden met insinuerende opmerkingen over haar rokje, verkrachtingsfantasieën en hitsige vragen in het Frans.

We hebben Kellyb00bsxxx herhaaldelijk gevraagd om daarmee te stoppen, maar daar heeft ze geen gehoor aan gegeven. We zagen daarom geen andere uitweg dan KellyB00bsxxx voor minimaal 10 dagen te weren uit onze commentsectie.

We snappen dat het hier gaat om een rigoureuze maatregel. Mochten er vragen zijn, dan kunt u mailen naar [email protected].

Op 2 oktober is er in de Balie in Amsterdam een bijeenkomst voor mensen met vragen.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,

De Speld


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *