Fotokostic / Shutterstock

Tim (9) blij dat hij zich tijdens zijn voetbalwedstrijd niet meer druk hoeft te maken of zijn vader eindelijk komt kijken

Goed nieuws voor Tim (9) uit Dordrecht. Een van de nieuwe coronamaatregelen van het kabinet is namelijk dat er geen publiek meer welkom is bij amateursportwedstrijden. Normaliter wierp hij tijdens de wedstrijd elke dertig seconden een blik naar de zijlijn om te kijken of zijn vader er stond. Als je dat de hele wedstrijd moet doen, kun je natuurlijk niet focussen op de wedstrijd. Gelukkig heeft het kabinet er nu voor gezorgd dat deze afleiding voor Tim verleden tijd is.

Tim is erg opgelucht door de nieuwe situatie: “Papa, ik weet dat je had willen komen. Je kon er niks aan doen dat er elke zaterdag nét iets tussen kwam. En nu door die stomme Hugo de Jonge kan je alweer niet komen. Ik ga mijn best doen om alsnog elke wedstrijd te winnen en ik ga je trots maken! En als het weer kan dan kom je, toch?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *