Studio Speld

Studio Speld

Nieuwe vorm van leven ontdekt in onbeheerde voetbaltas van Jochem

De winterstop in het amateurvoetbal heeft een hoop commotie veroorzaakt in het Brabantse dorpje Heesch. De reden: er is een nieuwe vorm van leven ontdekt in de onbeheerde voetbaltas van Jochem.

“Heel onwerkelijk”, luidt de eerste reactie van Jochem. “Het ene moment pleur je je tas in de schuur vanwege de winterstop. Twee maanden later ontdek je een nieuw ecosysteem van micro-organismen, allemaal ontstaan vanaf de neus van mijn linker voetbalschoen.” Jochem zat middenin de voorbereidingen van de eerste wedstrijd na de winterstop.

Biologen uit alle hoeken van het land zijn op de voetbaltas van Jochem afgekomen. De tas is voorzichtig vervoerd naar een lab voor verder onderzoek. Jochem zelf kwam uiteindelijk te laat voor de wedstrijd.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *