Elisabeth Aardema / Shutterstock

Eindelijk kunnen mensen landelijk het mondkapjesadvies negeren

De kogel is door de kerk: het kabinet komt met een mondkapjesadvies voor heel Nederland. Dit betekent dat alle Nederlanders het dringende advies om mondkapjes te dragen, kunnen negeren.

“Ik ben blij dat de regels nu overal hetzelfde zijn”, zegt de Rotterdamse Mason (22). “Eerst moesten alleen mensen in de Randstad zich slecht voelen over het niet dragen van mondkapjes in winkels. Nu geldt dat ook voor mensen in de provincie. Wel zo eerlijk.”

Voor de 40-jarige Suus uit Den Haag schept het nieuwe advies duidelijkheid. “Ik negeerde het advies al in m’n eigen stad, heel blij dat ik het nu ook landelijk kan negeren.”

Simon (30) uit Winterswijk vindt het maar niets. “Omdat ze in de Randstad heel veel besmettingen hebben, moeten wij hier ook ineens een advies naast ons neerleggen. Slaat nergens op dit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik verdien 77 Amerikaanse dollars in minder dan 1 uur terwijl ik de hele wereld rondreis. Vorige week werkte ik met mijn laptop in Rome, Monti Carlo en ten slotte Parijs. Deze week ben ik terug in de VS. Het enige wat ik doe zijn basistaken van deze geweldige online site. Probeer het ====>

http://moneylive3.club

Reageer
gravatar

Google betaald nu $ 15.470 tot $ 22.470 per maand voor online werken vanuit de huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan aangekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven volledig te goede is veranderd! Probeer het ====>
http:/moneycash5.club