Menna / Shutterstock

Man gelooft niet dat rekening met anderen houden echt werkt

De 52-jarige Cornelis de Jager ziet het niet zitten om op publieke plekken een mondkapje te dragen. Hij gelooft namelijk niet dat rekening houden met andere mensen echt werkt. 

“Er is nooit bewezen dat het helpt om anderen een veiliger gevoel te geven”, zegt Cornelis. Hij weigert een mondkapje te dragen en zal er ook zeker een punt van maken als mensen hem daarom ergens niet binnenlaten. 

De Jager wijst mensen er graag op dat rekening houden met anderen een dringend advies is. “Je kunt het niet verplichten, he! Ik ken de wet. Niemand die mij wijs maakt dat ik rekening met mensen moet houden. Ik hou al mijn hele leven met niemand rekening en dat gaat hartstikke prima, vind ik.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Je vraagt je soms af waar 🥴Corona gekkies🥴 hun complot ideeën vandaan halen. QAnon Nederland is de bekendste maar Ninefornews is ook een behoorlijk gestoorde site.

Lachen. 😄😄

Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment.

gravatar

Ik verdien 79 Amerikaanse dollars in minder dan 1 uur terwijl ik de hele wereld rondreis. Vorige week werkte ik met mijn lapt0p in Rome, Monti Carlo en ten slotte Parijs. Deze week ben ik terug in de VS. Het enige wat ik doe zijn basistaken van deze geweldige 0nline site. Probeer het ====>

http://moneylive3.club

Reageer