Aubord Dulac / Shutterstock

Nieuwe omroep VNN-BARA hoopt op plekje binnen bestel

‘Tijd voor een licht-progressieve omroep waar ook babyboomers goed terecht kunnen’

Nu aspirant-omroepen als Omroep Zwart, Omroep Groen en Ongehoord Nederland zich warm maken voor de strijd om op tijd 50.000 leden te werven zodat ze kunnen toetreden tot het publieke bestel, meldt ook VNN-BARA zich voor de race. “Wij denken dat er plek is voor een licht-progressieve omroep voor jongeren waar de kleur een beetje vanaf is en waar ook Boomers goed terecht kunnen”, zegt een woordvoerder van de omroep.

“Wij zouden heel graag een talent als Sophie Hilbrand binnenhalen. En Geraldine Kemper, maar dat is misschien net te hoog gegrepen. Maar allez, een jonge omroep mag dromen toch?”

Een van de plannen van VNN-BARA is een dagelijkse talkshow. “Wij hebben een visie van een programma waar letterlijk een gesprek wordt gefilmd. Waar we dan bijvoorbeeld het nieuws mee doornemen. Het gesprek van de dag als het ware.” De omroep is ook van plan een reisprogramma op tv te brengen. Of iets met mensen, met human interest.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wow, wat een origineel format. Hoe komen ze er op?

Het lijkt mij tof, leuk en kek om ook een programma bij omroep VNN-BARA te hebben. Zoiets als ☕ ‘Corrie’s Koffiepraat’ ☕ waarbij ik de nieuwtjes van de dag doorneem.

Dit comment is mede mogelijk gemaakt door nagelstudio Nail dreamers. Een begrip in Duindorp.

Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment.

Reageer