Youtube.com / Spuiten en Slikken

Wow. Bij Spuiten & Slikken proberen ze deze week ‘vergetelheid’

“Ik voel me helemaal wappie,” zegt Emma terwijl ze glazig uit haar ogen kijkt. “Wow. Gewoon wow.” Emma heeft net een gram vergetelheid gesnoven, en in combinatie met dat nakkie irrelevantie komt dat behoorlijk hard binnen.

Emma zwalkt over straat met in haar kielzog een cameraman. “Weet jij wie ik ben?” klampt ze een voorbijganger aan. “Nee? Wow.” De vergetelheid doet inderdaad precies wat hij belooft. “Meneer? Meneer? Vindt u dat ik ertoe doe?” De man schudt zijn hoofd. “Je lijkt me een volstrekt onbeduidend iemand. Het lijkt me sterk dat je ooit van enige invloed op iemand bent geweest.” OMG. Die vergetelheid komt wel effe binnen, hoor. Zo.”

Even later is Emma op een interracial shoarmagangbang die plaatsvindt in een met glijmiddel ingesmeerde stint. Het kan niemand wat schelen. Echt helemaal niemand. Wow. Gewoon wow.

 

Word nu Vage Kennis van de Speld en krijg gratis het nieuwe jaaroverzicht 2018: Een Jaar’!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *