Martin Novak / Shutterstock

Als Alissa geen botox neemt voor haar 21ste krijgt ze een tattoo van haar ouders

De ouders van Alissa (16) maken zich grote zorgen. Ze zijn bang dat hun dochter zodra ze achttien wordt meteen een botoxbehandeling laat doen. Daarom beloven ze hun dochter dat ze een tattoo krijgt als ze voor haar 21ste geen cosmetische ingreep laat doen.

“Tegenwoordig beginnen ze daar steeds vroeger mee en iedereen doet het”, zegt vader Charles. “Alissa is heel gevoelig voor groepsdruk, we zijn echt bang dat ze verslaafd raakt. En wij vinden haar überhaupt te jong voor een spierverslapper in haar gezicht.” Daarom mag ze op de dag dat ze eenentwintig wordt een tattoo naar eigen keuze. Charles: “Zo groot als ze zelf wil, zolang ze maar niet van die troep inspuit.”

Om Alissa enthousiast te maken over dit voorstel, denken haar ouders vast mee over welke tattoo ze kan nemen. Vader Charles wachtte haar gisteren toen ze uit school kwam op met een boek vol tattooplaatjes en mooie teksten: ‘’We dachten aan iets van, ‘Live, Laugh, and doe het veilig”, maar dat zag ze volgens mij niet echt zitten.

Moeder Sifan is nog een beetje sceptisch over het plan: “Ze zijn hartstikke slim die jongeren. Ze vinden uiteindelijk wel een manier om dat alsnog stiekem te doen. Ik ben bang dat ze straks strak staat van de botox en ook nog eens een levensgrote draak op haar rug heeft.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *