Flight Simulator / Microsoft

Bug in Flight Simulator 2020: piloten kunnen gebruik maken van Lelystad Airport

Een oplettende speler heeft een grote bug ontdekt in de nieuwe Flight Simulator. Het blijkt namelijk mogelijk om passagiersvliegtuigen te laten opstijgen en landen op Lelystad Airport.

“Het spel is toch een stuk minder realistisch dan ik eerst dacht”, zegt Flight Simulator-speler Casper (27), die de bug ontdekte. “Allemaal leuk en aardig dat je over alle steden en dorpen van de wereld vliegen, en dat je je eigen huis vanuit de lucht kunt zien, maar als fanatieke thuisvlieger wil je gewoon geweigerd worden bij Lelystad Airport als je met je Boeing vanuit Antalya komt aanvliegen. Echt een domper.”

Casper is nu maar weer overgestapt op een eerdere versie van Flight Simulator. “Natuurlijk zijn de graphics wat minder mooi bij de eerste versie uit 1982, maar ze laten je onder geen beding landen op Lelystad Airport.”

Bill Gates van Microsoft heeft inmiddels aangegeven te werken aan een oplossing. Hij gaat kijken of hij middels 5G-straling Nederlandse politici kan hypnotiseren om ze op die manier te overreden om Lelystad Airport toch gewoon te openen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nou, dat is goed nieuws voor de vijfentwintig verkeersleiders die nu op Lelystad Airport niets hebben te doen.

NB: Op het internet heb ik gelezen dat Jop Eikelboom zich heeft aangesloten bij Viruswaanzin/waarheid. Vandaar zijn verhaal van Bill Gates van Microsoft over 5G-straling.

Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment.

Reageer
gravatar

Bij de koffiehoek is gezien dat Jop Eikelboom een aluminium hoedje op heeft en één of andere 5G-meter van AlieExpress in de hand heeft.