Shutterstock/Dutchmen Photography

Pijnlijk: opnames uitgelekt waarop Rutte zijn bek niet houdt

Mark Rutte heeft zichzelf ernstig in verlegenheid gebracht. Er zijn opnames uitgelekt waarop duidelijk te horen is dat hij zijn bek niet houdt. Het is nog maar de vraag of de positie van de premier nog houdbaar is.

De desbetreffende opnames zijn gemaakt in een zaaltje in het centrum van Den Haag. De premier waande zich kennelijk onbespied, want op de beelden is te zien én te horen dat hij meerdere woorden achter elkaar uitspreekt.

In het land is furieus gereageerd op de flater van de premier. “Rutte is zijn geloofwaardigheid volledig verloren. Eerst oproepen om je bek te houden en dan vervolgens zelf doodleuk je bek opentrekken. Dat kun je niet verantwoorden naar het volk. Ik vind dat hij moet aftreden”, zegt politiek commentator Frits Wester. “Reken maar dat hij verantwoording af zal moeten leggen.

”Veel mensen vinden dat Rutte een voorbeeldfunctie heeft en zich daarnaar moet gedragen. De opnames staan haaks op wat hij verwacht van Nederlanders. Wester: “Mensen hebben nu zoiets van: hij doet het ook, dus waarom zouden wij het dan niet mogen? Dat zal komend weekend ook te horen zijn in spreekkoren aan het adres van de premier.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maar als die zogenaamde “bananen brood” niet eens “bananen” bevat maar “aubergine” & “gehakt dan is het toch gewoon een “Meat Loaf” met aubergine 😅🤣

Reageer
gravatar

Als ik weer eens ontsnapt ben uit een heikele situatie mag ik ook graag naderhand juichen. Maar als je ernaar vraagt in de kamer kan ik me dat toch niet meer herrineren HAHAHAHAWHOEHAAAAAAaaa

Reageer
gravatar

Beste Jaap van de Venis, zoals jij toch zou moeten weten hebben beestachtige voetbalfanaten, overtreders van corona maatregelen en Thierry Wilders een grote bek.
Een echte neoliberaal, zoals ik, heeft geen bek maar een mond.

Reageer
gravatar

Google betaalt nu $ 15470 tot $ 22470 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven volledig ten goede is veranderd! Bekijk wat ik doe.

http://webcash5.club

Reageer