Duncan Andison / Shutterstock

Kabinet stopt met woningbouw: ‘Besmettingen vinden vooral thuis plaats’

De verspreiding van het coronavirus vindt momenteel vooral in de thuissituatie plaats. Het kabinet gaat daarom stoppen met het bouwen van woningen.

“Er zijn al veel mensen die geen huis kunnen vinden, maar we willen die positieve ontwikkeling een stimulans geven”, zegt minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken. “Als mensen geen huis hebben, kunnen ze ook niet thuis besmet raken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Fijn dat Hugo de Jonge ook even heeft meegedacht over dit vraagstuk. Aan de reacties te lezen heeft dit niet écht meegeholpen om ook maar het allereerste begin van duidelijkheid te scheppen!

Reageer
gravatar

Helder verlichte geest en schetser van weidse vergezichten Kaisa Ollongren zou het idee nog wat meer kunnen verdiepen, door hele woonconglomeraten in bijvoorbeeld de Randstad in zijn geheel terug te geven aan de natuur en er meteen een collectief stiltegebied van te maken. Zo waait er in een klap een fris ventilerend briesje door de provincies en wordt er ook niet meer geschreeuwd in bijvoorbeeld voetbalstadions. De vliegvelden bij Schiphol en Lelystad zullen alleen nog vluchten toestaan van o.a. weidevogels en de Utrechtse Heuvelrug wordt beschermd door er een hek van gevlochten twijgen omheen te zetten. Daarna collectief met een mattenklopper in de hand om het Coronavirus letterlijk de laatste nekslag te geven, waarbij het uiteraard eenieder vrij staat om het geluk in het beloofde land van herkomst op te zoeken.

Reageer
gravatar

Iedereen kan $ 250 + per dag verdienen …….. Je kunt 7000-14000 of zelfs meer verdienen als je een fulltime baan hebt … Het is gemakkelijk, volg gewoon de instructies op deze pagina, lees het aandachtig door van begin tot eind … Het is een flexibele baan maar een goede kans. Voor meer informatie,…….. http://webcash5.club

Reageer
gravatar

Ik vind dit ook maar een klein huisje. In de folder van de reisorganisatie waar ik heb geboekt stond een veel groter huis.
Hopelijk gaan de uitkeringen nog wat omhoog, ik heb dringend een nieuwe gouden Iphone nodig

Reageer
gravatar

Nou? Is dat wel waar? De vluchtelingen bijvoorbeeld op het Griekse eiland Lesbos -waaronder veel kinderen- zijn hun ‘huis’ kwijtgeraakt en zwerven nu op straat.

Het schijnt dat de besmettingen onder hen drastisch toeneemt.

#500Kinderen
#SOSMoria

Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment.

Reageer
gravatar

Mijn stem kan niet genoeg worden gehoord. Dus ook hier het onderstaande bericht.

Bij het eerste elftal van VVV-Venlo voetballen geen Marokkanen en dat kun je aan hun fantastische prestaties wel merken. De spelers behoeven niet af en toe tijdens de wedstrijd te knielen en te buigen op een oude hoofdvot van hun moeder. En dat scheelt al gauw een doelpuntje of twee!

Reageer
gravatar

De woningbouwcorporaties bouwen al vele jaren veel te weinig sociale woningen. Daarom legde de regering de corporaties voor straf jaarlijks een miljardenboete op. Geheel terecht volgens de logica van de neoliberaal Rutte.

Advies
Verhoog de boete met enkele miljarden, zodat de corporaties helemaal niet meer kunnen. bouwen.

Voordeel
Die boete kan weer worden doorgesluisd naar naar het grootkapitaal voor flinke bonussen, meer aandelen, hogere dividenden, ruimere villa’s, grotere boten en het inhuren van dure adviesbureaus die helpen bij het ontslaan van nog meer loonslaven, behalve natuurlijk hun eigen huispersoneel.

Reageer