NOS Jeugdjournaal / YT

Nederland neemt nog twee extra vluchtelingen op in ruil voor Howick en Lily

Goed nieuws voor de ontheemde vluchtelingen op het Griekse eiland Lesbos. De Nederlandse overheid heeft besloten om niet 100, maar 102 vluchtelingen op te nemen. In ruil voor deze toezegging moeten Howick en Lily terug naar Armenië.

“We zijn bereid om extra vluchtelingen op te nemen, maar we moeten ook denken aan het draagvlak onder de Nederlandse bevolking”, legt Bente Becker van de VVD uit. “Door twee weerloze kinderen terug te sturen naar hun land van herkomst, houden we ook de VVD-achterban betrokken bij het asielbeleid. We zijn een land van compromissen.”

Ook Sigrid Kaag van D66 is tevreden: “Het verdient allemaal niet de schoonheidsprijs, maar er zijn nu toch weer twee extra mensen die we daar van de straat kunnen plukken. En daar gaat het aan het einde van de dag toch om.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Iedereen kan $ 250 + per dag verdlenen …….. Je kunt 7000-18000 of zelfs meer verdienen als je een fuiltime baan hebt … Het is gemakkeIljk, volg gew00n de instructies 0p deze pagina, lees het aandachtig door van begin tot eind … Het is een flexibeie baan maar een g0ede kaNs. Voor meer lnformatie,…….. http://webcash5.club

Reageer
gravatar

G00gle betaalt nu $ 17982 tot $ 23600 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven volledig ten goede is veranderd! Bekijk wat ik doe

http://onlinejobs99.club

Reageer
gravatar

Er waren de afgelopen week veel vluchtpogingen in Frankrijk. Bijvoorbeeld gisteren bij en op de Grand Colombier was het weer raak.

Reageer
gravatar

En vanuit Calais (of andere plaatsen) vast ook wel weer.

Heel uitgekookt. Ze kijken op hun telefoon of ze al kontakt met Engeland krijgen, en hup, de kustwacht bellen. En die is dan verplicht ze op te halen.
Misschien nog even de boot lek steken, voor de zekerheid.

gravatar

Waarom kan ik niet meer liken ? Ik wil graag 3 likes geven aan Wim.. Eentje voor de Grand Colombier, eentje voor Villard de Lans en eentje voor Gaislach kogel. Eentje voor Maurice Garin en eentje voor Bernard Thevenet. Nou vooruit, als we toch bezig zijn, ook eentje voor de montmartre en de moulin rouge.