Rasulov / Shutterstock

Uitzetten afzuigkap de snelste weg naar innerlijke vrede

Mensen ervaren geestelijke leegte en verwarring. We hunkeren naar geborgenheid. Naar troost. Naar vrede. Is vervulling van ons verlangen mogelijk? Kunnen we werkelijk innerlijke vrede vinden? Volgens rustcoach Dave Verbeek is het antwoord een volmondig ‘ja’. Daarvoor moet je de afzuigkap uitzetten.

Verbeek: “Als je dat ding uitzet voel je plots een diepe verbondenheid met alles wat leeft. Het is een gevoel waar zenboeddhisten decennialang over doen om te bereiken. Kies voor een leven vol vreugde, geluk en innerlijke rust. En zet die afzuigkap uit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ineens heb je het; je wordt rustcoach. Ik ben gestopt met roken en had geen afzuigkap meer nodig daarna. Het was de snelste weg naar het hervinden van mijn innerlijke rust. Ik had geen Dave nodig, ik kon dat prima zelf.

Reageer
gravatar

Zo had ik een buurman die opeens heel andere muziek (veel en veel rustiger) maakte nadat hij lege flessen in de glasbak had gegooid. Dat bevorderde zijn stemming (en mijn én onze relatie) toch zo ten goede!
Ik help hem, om zijn agressie te kanaliseren, soms met het leegdrinken van flessen, zodat hij weer naar de glasbak kan gaan. Een mooi voorbeeld van burenhulp, vind ik.

Reageer